Sztárok

Ilyen problémás lány lett a megasztáros Tóth Lüsziből

Rossz társaságba keveredett az egykori megasztáros Tóth Lüszi.

2008-ban lett az év női hangja a megasztáros Tóth Lüszi. A Blikk információi szerint a fiatal lánnyal nagyon sok a probléma, több középiskolából is eltanácsolták. „Próbált beilleszkedni, de nehezen ment neki. Volt fegyelmi tárgyalása is, mert összetűzésbe került a házirenddel. Nem tetszett neki, hogy zongorára jár, és itt elcsúszott a dolog, közben pedig a rendezett családi háttér is hiányzott… Az iskolai követelményeknek sem tudott megfelelni, amit nagyon sajnálok, mert nevelhető gyerek lett volna” – mesélte a kollégium akkori vezetője.

Lüszi és édesanyja nem kívánt megszólalni, Fenyő Miklós viszont így nyilatkozott a lányról: „Szinte semmit nem hallottam róla az elmúlt öt évben, de ez nem biztos, hogy az ő hibája. Azt sem tudom, hogy most mi van vele. Nagyon tehetséges lány volt. Azon nem is gondolkodtam akkoriban, hogy lesz-e helye a szakmában, azon viszont igen, hogy mennyire nehéz a dolga ebben a közegben egy ilyen fiatal lánynak, milyen nehéz megvetnie a lábát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top