Sztárok

Vadon Jani megunta, hogy Balázs csicskáztatja

Sok éve már, hogy Vadon Jani Sebestyén Balázs árnyékában él. Ám a napokban betelt a pohár, és Jani alaposan megleckéztette kollégáját.

Jani megelégelte, hogy Balázs a Vundersőn és Zuperszexi című műsorban is állandóan őt csicskáztatja, ezért saját terepen állt bosszút. Nem is akárhogyan! Balázs néhány órára katona lett, és nem más lett az őrmestere, mint Vadon Jani, aki egyáltalán nem kegyelmezett neki.
Balázsnak finoman szólva sem tetszett a kiképzés. Utálta, hogy időre kell felbontani a löncshúst, és az akadálypályát sem sikerült szinten belül teljesítenie. Arról már nem is beszélve, hogy Vadon őrmester, folyamatosan a fülébe üvöltött.

„Az élet úgy hozta, hogy én most tévézek és rádiózók. Pedig katona akartam lenni, szóval nekem igazából az feküdne” – mondta Vadon. (Azt persze mindenki döntse el maga, hogy mennyire volt őszinte.) Balázs a kiképzés végén kijelentette, hogy most az egyszer vállalta el a csicska szerepét. „Tudtam, hogy Jani egy Napóleon. Meg éveken keresztül annyit szívott ő, hogy tudtam: egyszer vissza fogja adni” – ecsetelte a helyzetet Sebestyén Balázs.

Vadon Jani megunta, hogy Balázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top