Sztárok

Nagy bajban van Varga Viktor

Varga Viktor nincs nagy bulihangulatban barátnője betegsége miatt, így kérdésessé vált produkciójának sikere a Sztárban sztár című műsorban.

A Sztárban sztár című műsorban Varga Viktornak az LMFAO egyik énekesének, Redfoonak a  bőrébe kell bújnia, de barátnője betegsége miatt nem tud önfeledten örülni a szerepnek – írja a Bors. „Az elmúlt időszak nem volt vidám számomra, épp most vittem Cynthiát orvoshoz. Ha fél évvel ezelőtt meghallom, hogy Redfoot kell alakítanom, bizonyára pezsgőt bontok örömömben, hiszen nem kell mást tennem az ő bőrébe bújva, csak amit szoktam a saját bulijaimon: szétverem a házat. Most azonban komolyan erőt kell vennem magamon, hogy elfelejtsem a sok rossz dolgot, ami kavarog a fejemben, el tudjam engedni magam, és olyan partihangulatot varázsoljak a Sztárban sztár színpadára, amit elvárnak tőlem… Sosem gondoltam volna, hogy ez lesz életem egyik legnehezebb feladata” – mondta Varga Viktor. A Blikk információi szerint Cinthya naponta kap sugárkezelést, harminc napon keresztül.

Varga Viktor a Sztárban sztár című műsorban:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top