Sztárok

Kopaszodik Vastag Csaba

Nem érdekli Vastag Csabát, hogy kopaszodik.

Egy koncertjén kapták lencsevégre Vastag Csabát, a fotókból jól kivehető, hogy az énekes feje búbján ritkább a haj – írja a Blikk. „Vizes volt a hajam, késésben voltam, és nem szárítottam meg. Felülről ezért tűnhet ritkábbnak. De nem ez a legfőbb gondom most, megmondom őszintén. Nem foglalkozom ilyen csip-csup dolgokkal, inkább a hamarosan megjelenő lemezemre koncentrálok” – mondta.

A lap egy szakembert is megkérdezett, aki elmondta, hogy a stressz és a túlhajszoltság is vezethet hajhulláshoz. „Minden közrejátszhat! A stresszes életmód, az étel, amit megeszünk, sőt még az érzelmi reakciók is, és még sorolhatnám… A fejtetőn való kopaszodást okozhatja a stressz, amely a szív- és érrendszerre gyakorol nagy hatást, vagy okozhatja valamiféle hormonális probléma, esetleg a máj nem megfelelő működése” – mondta el dr. Pekári-Szilágyi Csaba. Az X-Faktor győztesének rengeteg fellépése van, így könnyen előfordulhat, hogy a túlzott hajtás miatt kezdett el ritkulni a hajkoronája.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top