Sztárok

Molnár Anikó már most tagadja Majka állítását

Újabb könyv, újabb botrányok. Ezúttal Majka teregeti ki a szennyest, amiből nem maradhat ki Molnár Anikó sem.

Molnár Anikó már most tagadja Majka állításátMa már nagy művészet lenne olyan ismert embert találni, aki még nem vetette papírra életét, és nem adott ki egy önéletrajzi könyvet. A nagy többséghez csatlakozott Majka is, akinek önéletírásából az egyik napilap mindennap közöl egy-egy részletet. Pár nappal ezelőtt a rapper Kiss Ramónával való kapcsolata volt terítéken, szerdán pedig Molnár Anikó kerül reflektorfénybe.

A könyvrészletből kiderül, hogy Anikó csak azért kerülhetett be a Való Világba, mert a zenész szerint lefeküdt vele. Erre a kijelentésre kedd reggel Anikó a következőt reagálta közösségi oldalán: „Szép jó reggelt! Most olvasom a Blikkben, hogy a holnapi újságban Majka könyvrészlete arról fog szólni, hogy azért kerülhettem be a VV-be, mert a szeretője voltam… Hmmm… Erre már csak azért is kíváncsi vagyok, mert ha ez valóban így volt (mármint a bekerülés körülményei), akkor ezzel egyértelműen az bizonyosodik be, hogy a nézőknek semmi beleszólásuk nincsen a műsorba, és lehúzás az egész sms-küldözgetés… 11 év elteltével lassan nekem is összeáll a kép…” – írta az egykori villalakó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top