Sztárok

Dédnagypapa lesz Mick Jagger

Az énekest nem rázta meg, hogy dédunokája lesz. Nyugdíjba vonulás helyett az együttes jövő évi turnéjára készül.

Az örömteli hírt, amelyről egy ideje már keringtek pletykák, a Rolling Stones 70 éves frontemberének 42 éves lánya, Jade erősítette meg a The Sunday Times című konzervatív brit lapnak. Az interjúban felfedte, hogy lánya – Sir Mick unokája –, a 21 éves Assisi jövőre hozza világra első gyermekét. Jade szerint apját jó eséllyel nemigen rázza meg, hogy dédnagypapa lesz.

Jaggernek – aki összebalhézott II. Erzsébettel – két exfeleségétől és két volt szeretőjétől összesen 7 gyermeke van, közülük 2 eddig 4 unokával ajándékozta meg, dédunokája azonban eddig nem volt.

Sir Mick ugyanakkor közismert arról, hogy komoly erőfeszítéseket tesz a család tagjai közötti jó viszony fenntartásáért. A 70. születésnapjára megrendezett nyári londoni bulin például első felesége, a 68 éves Bianca a bulvárfotók tanúsága szerint barátságosan beszélgetett Jagger jelenlegi élettársával, a 46 esztendős L’Wren Scottal, az új évet pedig – ahogy Jade a The Sunday Timesnak elmondta – „majdnem az egész társaság” együtt köszönti majd Mustique egzotikus szigetén.

Jaggert közelgő dédnagypapasága sem készteti arra, hogy nyugdíjba vonuljon: a banda máris az Ausztráliában kezdődő jövő évi újabb turnéra készül.

Dédnagypapa lesz Mick Jagger

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top