Sztárok

Sztárban sztár: Keményen beszólt Majka

Majka viccesnek szánt mondata nagyot szólt, leginkább azért, mert akiről szó esett, már távozott a műsor alatt a stúdióból.

Sztárban Sztár: Keményen beszólt MajkaA Sztárban sztár tegnapi adásában Feke Pál Kozsó bőrébe bújt, és vegyes fogadtatást kapott a zsűritől. Az előadás szórakoztató volt ugyan, de Hajós András és Majka is azt kifogásolta, hogy a dal inkább vált paródiává kicsit, mint utánzássá, mert olyan elemeket is belerakott a színész, melyek hamisan hangzó sorok voltak, holott Kozsóra ez nem jellemző.  Hajós konklúziója ez volt: „Te nem szeretted annyira Kozsót, mint ő saját magát. Ez volt a hiba.”
Kozsó a nézőtéren ült és nagyon tetszett neki, amit látott, a műsornak is nagy rajongója. Az adás végi összefoglaló során viszont Majka keményen beszólt a stúdióból időközben már távozó Kozsónak. „Feke Pali ma egy kicsit döcögött, mint Kozsó. De ez annak is köszönhető, hogy hát Kozsóról van szó. Hát hogy lett volna jó?” – hangzott el az ominózus mondat, melynek kapcsán persze azonnal meg is kapta Friderikusztól, hogy ezt azért csak most mondja, mert az énekes már nincs jelen. „Aljas” – ismerte el a húzásról Majka, de ahelyett, hogy hosszabban taglalta volna, inkább Feke Pali mellett próbált kampányolni még kicsit. Sajnos hiába, mert ezúttal ő lett a kieső.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top