Sztárok

Sokadjára hozta kínos helyzetbe magát Katalin hercegné – galéria

Már megint a széllel gyűlt meg a baja Katalin hercegnének, aki egyre többször hozza kínos helyzetbe a királyi családot.

Lassan nem marad kontinens, ahol ne villantott volna már Katalin hercegné: Ausztráliától Kanadáig szinte már mindenhol meggyűlt a baja a széllel, amelynek a legfőbb tulajdonsága, hogy fúj. Ennek okán pedig aki nem figyel, könnyen az áldozatává válhat, főleg azok a hölgyek, akik szoknyát húznak. Márpedig a szél nem válogat: legyen ez a szomszéd néni vagy épp Cambridge hercegnéje, az a fránya légmozgás bizony mindenkinek a szoknyája alá kap. Kivéve, ha a királyi család nő tagjaként betartja az előírást, miszerint a ruhájába nehezékeket kell varratni az ilyen balesetek elkerülése végett. De tudjuk, György herceg édesanyja nem igazán követi ezeket a szabályokat, így nem először kerül bajba.

2011. július 5–7., Kanada
Vilmos herceg és Katalin Kanadába látogatott, ahol kilenc napot töltöttek el. Ez alatt az idő alatt kétszer is az idő áldozatává lett. Először kötött, fehér ruháját kapta fel a szél annyira, hogy kilátszott az alsószoknyája, majd két nappal a kínos incidens után Calgary repülőterén okozott kellemetlen perceket számára az időjárás.

Sokadjára is kínos helyzetbe hozta magát Katalin hercegné - galéria


2012. szeptember 19., Brisbane
Nem sokkal azután, hogy félmeztelen fotói miatt kirobbant a botrány, Katalin hercegné ismét szerencsétlenül járt, ám ezúttal a fotós is csak a körülmények áldozata volt. A hercegi párt Ausztráliában, Brisbane-ben fogadta egy diplomatacsapat, amikor a szél kétszer is fellibbentette a lenge öltözéket. Hirtelen a csapat férfi tagjai közül többen is a hercegnő mögé gyűltek.


2013. május 11., Oxfordshire

Az ekkor már állapotos kismama barátaik esküvőjére érkezett fehér alapon fekete pettyes kis ruhájában. A baleset akkor történt, amikor a sírok között Szűz Mária temploma felé tartott. A nyári szellő jött, látott és libbentett, Katalin pedig már szinte zavarba sem jött.

Sokadjára is kínos helyzetbe hozta magát Katalin hercegné - galéria


2013. november 19., London

A legutóbbi divatbakit pedig két nappal ezelőtt követte el, ám ekkor már igazi rutinnal nyúlt azonnal rakott szoknyájához, amint alákapott az őszi fuvallat. Hogy Erzsébet királynő mit szól a 31 éves fiatalasszony baklövéseihez, egyelőre nem tudni, ám a múltba visszatekintve, jól tudjuk, nem tűri sokáig a szabályok semmibevételét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top