Sztárok

Nézd meg a szépségkirálynő cuki kisbabáját – fotó

Megmutatta csodaszép, 7 hetes kisfiát az egykori szépségkirálynő, Dobó Ági.

Dobó Áginak október elején született meg első gyermeke, Benedikt. A szépségkirálynő és párja nehéz időszakon van túl, komoly küzdelmet vívtak a babáért. Ági anyukájának négy vetélése volt mielőtt ő megszületett, így az egykori szépségkirálynőnek nem volt felhőtlen a boldogsága, amikor teherbe esett, nagyon aggódott, hogy elveszíti a babát, és az orvosok sem biztatták semmi jóval. Végül minden jóra fordult, és október elején megszületett Benedikt.

„Egyre erősebb közöttünk a kötődés, egyre jobban megismerem, egyre jobban érzem, hogy napról napra közelebb kerül hozzám, és jobban szeretem” – mesélte a szerda esti Fókuszban Dobó Ági, aki mint minden édesanya csak áradozott a kis csöppségről. „Nagyon jó baba. Eszik, alszik, mosolyog, nincs vele semmi baj.” A szépségkirálynő azt is elárulta, hogy Benedikt születésekor az apuka is jelen volt, bár eredetileg ezt nem így tervezték. „Az utolsó pillanatban mondhatni teljesen megfordult bennünk minden. És azt mondta Csaba, bejön, ott lesz velem a szülőszobában, és együtt végigtudjuk csinálni úgy, hogy nem lesz semmi baj. Ez volt életünk legjobb döntése” – mesélte a boldog anyuka.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top