Sztárok

Így hozta világra harmadik gyermekét Szekeres Nóra

Két nagyobbik gyermekével sütögetett otthon, amikor megindultak a fájások, ám a rutinos anyuka nem rohant egyből a kórházba.

Egy dúla segítségével készült fel harmadik gyermeke érkezésére Szekeres Nóra, akinek két szülés után még mindig tudtak újat mondani. A Babavilág műsorvezetője épp ezért nem rohant egyből a kórházba, amikor érezte, hogy megindultak a fájások. “Ugyanúgy indult minden, mint anno Noával és Miluval. Mindig este kezdődik nálam a szülés valamiért” – kezdte a háromszoros anyuka, akinek két nagyobb gyermeke is pontosan tudta, mi fog történni.

Gyerekei is elkísérték

“A gyerekek is teljesen nyugodtak voltak, mézeskalácsot sütöttünk, aztán mindenki lefeküdt szép nyugodtan. Én folyamatosan ellenőriztem mindent, a fájások egyre erősödtek, de kivártam, míg tényleg annyira megerősödnek, hogy itt az idő” – árulta el a harmadik gyermeke apjával nemrégiben házasságot kötött tévés, aki ezek után viszonylag hamar világra hozta az egyelőre még mindig névtelen csöppséget. “Kihasználtam minden lehetőséget, a meleg víztől kezdve a labdázáson át a sétálásig. Kisétáltam, beszélgettem a gyerekekkel tizenegykor, de akkor már rendesen voltak fájásaim. Amikor visszasétáltunk, akkor éreztem, hogy véghajrá van. Megvizsgált az orvosom, és huszonöt perc múlva megvolt a bébi” – mesélte boldogan az Aktív riporterének Szekeres Nóra.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top