Sztárok

Így segített Majka Bárdosi Sanyin

A volt birkózótól augusztusban megvonták szolgálati lakását, így nagy bajba került. Majka segített neki a nehéz helyzetben.

A Blikk információi szerint Majka másfél millió forinttal segítette ki a volt birkózót, Bárdosi Sanyit, aki anyagi problémákkal küzd, miután volt klubja nem fizette ki, sőt szolgálati lakását is elvették tőle. „Tizenkét hónapig nem kaptam fizetést, anyámékhoz jártam enni. Minden héten megígérték, hogy fizetnek, de nem tették. Azt mondták, majd beszámítják ezt az elmaradást abba az összegbe, amennyiért megvehetném a lakást. Végül ez sem így lett” – mondta el Bárdosi. Majka viszont tett egy nemes gesztust. A rapper párjával, Dundikával megnyerte a Mr és Mrs című schow-t, a lap információi szerint a főnyeremény felét felajánlották a második helyezettnek, Bárdosi Sanyinak és párjának. A Blikk megkereste Majkát, aki nem cáfolta a hírt, de nem kívánt nyilatkozni. A volt birkózó pedig így válaszolt: „Nem szeretnék az anyagi dolgaimról nyilatkozni. Az nem titok, hogy Majkával nagyon jóban vagyunk, de azt, hogy kaptam tőle másfél milliót, nem erősítem meg. Na jó, nem is cáfolom.”

Majkáról és Dundikáról készült képgalériánkat itt megnézheted: 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top