Sztárok

Egykori RTL-es az Édes élet új szereplője

Ha az aktuális sztárok már nem vállalják, még mindig van egy-két elfeledett arc, aki előhúzható a retrosztárputtonyból. Így tér vissza az Édes életben Szalontai Szilvia.

Szalontai Szilvia – ismerős a név, de honnan is? Nyilván sokan közületek most szemöldökráncolva, fejvakarva azon gondolkoztok, ki is lehet a mögött a név mögött, aki ma új szereplőként tűnik fel a TV2 Édes élet című celebgyárának hétfő esti adásában. Íme egy kis segítség, hogy tudd, kinek az életébe nyersz betekintést ma estétől.

Szépségverseny-induló
1991-ben a jelenleg botránykönyvével haknizó Bálint Antónia és Rába Tímea mellett ő is indult a Miss Hungary címért, ám koronát nem kapott. 

Műsorvezető
A verseny után tovább folytatta a modellkedést, az országos ismertséget azonban 1998-ban szerezte meg, amikor ő lett Gáspár András műsorvezető társa az RTL Klub zenÉSZ című zenei vetélkedőjében. Szilvi inkább csinos díszlete, semmint szuper tehetséggel megáldott partnere volt Gáspárnak. Ha végképp káosz van a fejedben, íme egy videó, ami majd segít.

A barátnő
Ebben az időben Császár Előd barátnője volt, aki a zenészt ominózus autóbalesete után hagyta el. Császár, aki azóta már családos ember, évekkel később Lányok című könyvében teregette ki magánéletüket.

Megnézem
Összes kép (1)

Modell-énekesnő
A kétezres évek dekoratív modellfelhozatalából ő sem hiányozhatott. Pantinchin Edina, Görög Zita, Horváth Éva, Bódi Sylvi és azóta is országos kebelbarátnője, Hargitai Bea mellett az ő képei borzolták a férfimagazinok olvasóinak kedélyét. Syl néven énekesi karrierrel is próbálkozott inkább kevesebb, mint több sikerrel. Egyslágeres előadóként azóta a homály árnyékába burkolózott, hála azonban az internetnek, most újra megnézheted a klipjét, ha még most sem lenne tiszta, ki is az a Szalontai Szilvia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top