Sztárok

Szex és hormonok az X-Faktorban

Az X-Faktor szombat esti adása a csillogásról szólt, ami viszont igazán átitatta, az az erotika volt.

Szex és hormonok az X-FaktorbanAz X-Faktor témája ezúttal a csillogás volt, a hormonok azonban csak  úgy „repkedtek” a stúdióban, és a mentorok, illetve a kisfilmek sem voltak visszafogottak.
Csordás Ákos kisfilmjében Ákos nagypapája bevallotta, leginkább arra kíváncsi, milyen lehet Tóth Gabit megfogni, az énekesnő pedig nem különösebben jött zavarba ettől a bóktól. Mentoráltja előadásától viszont annyira lázba esett, hogy Ákost egyenesen “tesztoszteron-szexuálállatnak” nevezte.

Péterffy Lili fehérneműs fotózással készült a produkcióra, és a színpadon is mesés látványt nyújtott, igaz, a mentorok kicsit már kevésnek találták, hogy szép, és hogy szexi a mozgása, szeretnének most már többet is kapni a személyiségéből. Az adás végén azonban, miután mindenki elmondta, kinek az előadását élvezték legjobban, Alföldi Róbert egyszerűen csak ennyit mondott: „én legjobban az én Lilimtől élvezek”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top