Sztárok

Amerikában kezd új életet SP

Újabb magyar szeretné meghódítani New Yorkot. A hírek szerint SP arra készül, hogy az Egyesült Államokban próbál szerencsét.

Amerikábaan kezd új életet Éder Krisztián?Jó ideje nem hallani a tinilányok nagy kedvencéről, SP-ről, aki a kedd délutáni Aktívban mesélt jövőbeni terveiről. Krisztián egyre kevesebbet tűnt fel a színpadon, hogy minden idejét a fotózásnak szentelje, ennek ellenére fotós karrierje döcögősen indult. Az első másfél évben nem bombázták felkérésekkel, hiába próbálkozott. Mára nagyban javult a helyzet, végül több hazai hírességet is lencsevégre kaphatott. Legutóbb, október végén Palvin Barbaráról készített egy fekete-fehér fotósorozatot. Éder Krisztián most azt mondta, két éven belül New Yorkban szeretne szerencsét próbálni fotósként.

Nem ő az egyetlen, aki Amerikában kezd új életet. VV Olivér nyaralni indult, de végül a tengerentúlon maradt barátnőjével, ahogy a TV2 két egykori sztárja, Noszály Sándor és Novák Henrietta is az Egyesült Államokba költözött. Krisztián is nagy álmát készül megvalósítani: „Hát én nagyon szeretnék külföldi magazinoknak, ügynökségeknek dolgozni. Nyilván minden fotósnak az a vágya, hogy a top brandeknek dolgozzon” – álmodozott Éder.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top