Sztárok

X-Faktor: Bozsek Márk kilépett! Ők térhetnek vissza!

Bozsek Márk úgy döntött: nem folytatja tovább az X-Faktort. De vajon ki léphet a helyébe? Visszahívhatják a külföldi karrierre vágyó ByTheWay csapatot? Egy korábbi kijelentésből arra következtetünk: igen!

Visszahozhatnak-e a készítők egy olyan produkciót, amelyet egyszer a nézők vagy a mentorok már elküldtek a versenyből? Ha igen, akkor mégis kinek van a legnagyobb esélye arra, hogy beugorjon az X-Faktor szombati adásába? Hiszen egy versenyzővel kevesebb van, a műsorok száma pedig nem csökkent! Lehet-e esélye például ByTheWay csapatnak? Tény, hogy az ő távozásuk keltette a legnagyobb hisztériát, hiszen mindössze négy tizeden múlt, hogy nem ők maradtak bent múlt szombaton.
Kolosi Péter pénteken este a Fókusznak úgy nyilatkozott: „Nekünk Márk döntését tudomásul kell vennünk. Ezért ő már szombaton nem lesz látható az X-Faktorban… Most sok kérdés felmerült, például az, hogy be tud-e valaki ugrani Márk helyére? Annak az illetőnek, vagy illetőknek mindössze 24 órájuk lenne a felkészülésre” – mondta Kolosi, akinek kollégája egy évvel ezelőtt egy hasonló ügyben már nyilatkozott.

Akkor Zámbó Krisztián gondolkodott azon, hogy kilép az X-Faktorból. Ő az egyik – volt pár – rossz produkciója után akarta végleg bezárni a próbaterem ajtaját. Az eset érdekessége, hogy akkor a műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László így nyilatkozott: „A műsor epizódjainak száma adott, ezért ilyen esetben azt tudom elképzelni, hogy valamelyik kiesett versenyző jönne vissza a létszám miatt…”

A jelenlegi helyzet az után alakult ki, hogy Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az X-Faktorból. „Jelenleg nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni. És nem tudok annyit adni az embereknek, amennyit megérdemelnének azért, hogy kitartanak mellettem” – mondta Márk a Fókusznak, majd hozzátette, hogy sok minden van az életében, amiben nem biztos, és ez is egy ilyen döntés, de meg kellett lépnie. Mentora, Geszti Péter úgy nyilatkozott, hogy érezte Márkon, mennyire labilis, és nem biztos magában. „Tudomásul veszem a döntését – mondta Geszti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top