Sztárok

A szürke 50 árnyalata – Katalin hercegné haja a nap híre

Katalin hercegné ismét megvillantotta őszülő haját. A brit sajtó azonnal lecsapott. Lapszemléztünk a majdhogynem armageddonnal felérő eseményről.
A(z) “Szerinted hibázott Katalin, hogy őszülő hajjal jelent meg férje oldalán?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, ezzel is bizonyította, hogy ő is csak egy hétköznapi ember

Amikor megláttam az első fotókat Katalin hercegné őszülő hajáról, azt gondoltam, ez a húzása az angol sajtó számára felér majd az armagedonnal. Legnagyobb meglepetésemre csak egy kisebb méretű világvégeként élték meg, hisz a legtöbb hírportál inkább melléállt, mint támadta. Volt azért, aki cinikusan a Szürke ötven árnyalata – de nem a hálószobában címmel jelentetett meg cikket, a legtöbben mégis belátták, a hétköznapi imázst erőltető hercegné tényleg csak egy hétköznapi ember.

A Daily Mail szerint kezdő anyukaként van mentsége

Az egyik legnagyobb angol hírportál, a Daily Mail bár megkérdezett egy mesterfodrászt, aki szerint Katalin középen elválasztott frizurája nem szerencsés őszülő haj esetén, az oldal mégis inkább védelmébe vette az első gyermekes, tapasztalatlan anyukát. „Úgy tűnik, Katalint egyáltalán nem érdeklik az ősz tincsek. És miért is foglalkozna vele, amikor valószínűleg kisebb gondja is nagyobb ennél” – írják.
A Mirror újságírója az ősz hajszálakat a gyermekét féltő anya szempontjából közelítette meg, és egyenesen a felelősségteljes viselkedéssel hozta összefüggésbe. Sokak szerint ugyanis még a szoptatás alatt sem ajánlatos hajfestékeket használni, ezért Katalin szerintük nem időhiány vagy épp igénytelenség miatt, mindössze gyermeke egészségének megőrzése érdekében döntött úgy, hogy lemond gesztenyebarna hajszínéről egy időre.

Mindenki ledöbbent, hogy Katalin hercegné is csak egy ember - galéria„Figyelmeztetés! Királyihaj-krízis!”

Vannak azonban, akik már kevésbé elismerő szavakkal illették az új stílust. A Radaronline a kíméletlen Királyi horror címmel jelentette meg cikkét, és jóval kritikusabban szemléli a szokatlan hajviseletet. Szerintük ugyanis ha három és fél hónappal a szülés után máris visszanyerte régi, csodás alakját, akkor igenis szakítson időt arra is, hogy a trónörökös feleségeként adjon magára. „Cambridge hercegnéjének gyönyörű hullámos, gesztenyebarna fürtjeit nők milliói irigyelték és próbálták utánozni. Szerintetek normális, hogy ezek után most középen elválasztott, őszülő hajjal mutatkozik?” – tette fel olvasóinak a kérdést a portál.

Újabb fricska az arisztokratáknak

Katalin hercegné korábban is többször megosztotta már a sajtót és a kékvérű elitet is, hisz hercegi cím ide vagy oda, próbál hétköznapi életet élni. A nép azonban mellette áll éppúgy, ahogy az Express magazin is, akik szerint György herceg édesanyja kiváló, fanyar humorral van megáldva, és őszülő haja tökéletes fricska a karót nyelt arisztokrácia számára. 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top