Sztárok

Elhagyta a férje Csifó Dorinát

Elköltözött a férje a Barátok közt egykori sztárjától, Csifó Dorinától.

Csifó Dorina nem akart gyűlölködni, ezért elengedte férjét, aki már el is költözött egy albérletbe. Dorina így egyedül maradt egyéves kisfiukkal – írja a Blikk. “Igen, Viktor elköltözött. Azt mondta, már nem volt boldog így, én meg semmit nem tudtam tenni ez ellen. Amikor az embernek egyéves gyereke van, emellett pedig rendben kell tartania a lakást és a férjét is el kell látnia, akkor valahogy a nő léte háttérbe szorul. Ez történt velem is, de azt gondoltam, ez nem lehet gond. Sajnos nem így lett, egyre többet veszekedtünk, egyre több volt közöttünk a gond. Annak érdekében, hogy ne fajuljon gyűlölködésig a kapcsolatunk, úgy döntöttünk, hogy Viktor elköltözik” – mondta Dorina, akinek jelenleg az a legfontosabb, hogy mindent megadjon kisfiának.

Elhagyta a férje Csifó Dorinát

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top