Sztárok

Győzd le az orrdugulást!

Eljött október hava, nemcsak a naptár szerint köszöntött be hivatalosan az ősz, hanem a levegő hőmérséklete is folyamatosan csökken, ennek következtében egyre gyakrabban üti fel fejét a megfázás, bedugul az orrunk, és nem kapunk levegőt.

Győzd le az orrdugulást!A megfázás tüneteinek enyhítésére több hatékony házi praktikát is ismerhetünk, segíthet egy forró mézes tea vagy egy kamillás inhalálás, de minden igyekezetünk ellenére, ezen megoldásokkal egy makacsabb orrdugulás megszüntetéséhez valószínűleg kiegészítő kezelést kell alkalmazni.

Az orrdugulás enyhítésére és megszüntetésére az egyik legalkalmasabb eszköz az orrspray.

Győzd le az orrdugulást!Napjainkban létezik egy olyan orrspray, mely egy speciálisan új technológiával rendelkezik, az úgynevezett NoDrip technológiával, amely befújáskor megtapad az orrnyálkahártyán, és nem folyik le a torokba, ezáltal közvetlenül ott fejti ki hatását, ahol szükség van rá, és gyors enyhülést hoz számunkra.

Hatása akár 12 órán át is tarthat, így naponta elegendő egy-két alkalommal használni ahhoz, hogy mielőbb fellélegezhessünk.

Az Afrin Comfort 7 napon keresztül is alkalmazható, és amellett, hogy hatékony, gyors, és hosszan tartó segítséget nyújt a megfázás, szénanátha okozta orrdugulás tüneteinek enyhítésében, további előnye, hogy a terhes kismamák is használhatják.

Győzd le az orrdugulást!

Az Afrin Comfort original mellett megtalálhatók az Afrin Comfort mentol és Afrin Comfort kamilla illatanyagokat tartalmazó orrsprayk is, így mindenki megtalálhatja a számára legközelebb álló illatot. Afrin Comfort Ott hat, ahol szükség van rá!

További informácók: www.afrin.hu

Győzd le az orrdugulást!

 

 

MSD Pharma Hungary Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
Telefonszám: 06 1 888 5300
www.msd.hu hungary_msd@merck.com

MMCC-0000405-0000
Lezárás dátuma: 2013. október 29.

 

—————————————————————————————————————————-

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

 

—————————————————————————————————————————-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top