Sztárok

Rémálmok gyötrik Andy Vajna nejét

Vajna Tímea öt év múlva szülne gyermeket.

Vajna Tímea nem sürgeti a gyerekvállalást, úgy gondolja, öt év múlva fog szülni Andy Vajnának – írja a Blikk. “Beszélgettünk már a gyermekvállalásról, de még nem érzem magam abban a korban, hogy babát vállaljak. Szeretnék adni magamnak még négy-öt évet, amíg egymásra figyelünk, utazgatunk. Egyébként két gyermeket szeretnék, egy fiút és egy lányt” – mesélte Tímea Joshi Bharat műsorában.

Vajna Tímea azt is elmondta, hogy neki olyan emberre van szüksége, akivel nyugalomban él, aki biztonságot ad neki. A műsorban azt is elárulta, hogy Damu Rolanddal való kapcsolata mély nyomot hagyott benne: “A történtek a lelkemben mindig ott élnek… Nagyon sokszor visszatért álmomban, és úgy ébredtem, hogy remegtem, és izzadtam… Abból a korszakból minden megmaradt, különösen az, amikor nagyon fájt a verések után. Az emberi szervezet regenerálódik, de a lélek nem… Az előző kapcsolatban meghalt a lelkem.”

Andy Vajnával való kapcsolatáról pedig így nyilatkozott: “Igazából eleinte tiszteletet éreztem iránta… Férfiként pedig azért néztem fel rá, mert annyira barátságos volt, és hatott a lelkemre, nagyon szépeket mondott. Ő hódított meg engem, először elzárkóztam tőle, eszembe sem jutott, hogy barátságnál több lesz köztünk.”

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top