Sztárok

Szabó Zsófi megtalálta az igazit

Szabó Zsófi, aki élete minden pillanatát megosztja követőivel a Facebookon, már harmadik alkalommal fut bele egy olyan románcba, amiről elhitte: ez lehet az igazi.

Szabó Zsófi megtalálta az igazit - eddig háromszorMártha Imre, aki a bajban is fogta a kezét – 6 hónap

Az első nagy szerelem, amit már a nyilvánosság előtt is felvállalt, az MVM egykori vezéréhez, Mártha Imréhez fűzte. Állítólag a férfi rángatta ki a depresszióból a Jóban Rosszban színésznőjét, aki csak úgy ragyogott a boldogságtól idősebb kedvese oldalán. A szerelmesek össze is költöztek, majd hirtelen véget ért a románc. Kezdetben csak a kapcsolat lazításáról beszéltek, végül beismerték, hogy nincs visszaút. Zsófit, aki a bennfentesek szerint kikészült a szakítástól, Sarka Kata költöztette el a férfitől.

Szabó Zsófi megtalálta az igazit - eddig háromszorBerki Krisztián, aki borzolta a kedélyeket – 3 hónap

Ennek ellentmond, hogy szinte még ki sem költözött előző kedvesétől, amikor elkezdték pletykálni, a nőfaló hírében álló Berki Krisztiánnal randizgat. Ekkor még cáfolták a híreket, majd hirtelen Hajdú Péter Frizbijében elismerték: ez bizony szerelem. Szinte azonnal összeköltöztek, magukra tetováltatták egymás nevét, majd a kezeik fotójából készített egyenpólóban feszítettek. „Jóval több ez, mint egy hagyományos lánykérés, eljegyzés” – nyilatkozta akkoriban Zsófi, aki azt is hozzátette, hogy ez egy életre szól, akkor sem tüntetné el, ha véletlenül szétválnának útjaik. Ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is illant a mámor. Zsófi szakított, az ígérettel ellentétben a tetkó is eltűnt, legalábbis az ő kezéről...

Szabó Zsófi megtalálta az igazit - eddig háromszorNagy Tamás ‘Grande’, a családapa – kevesebb, mint 3 hónap

A Berki okozta szerelmi csalódás után Zsófi sokáig óvta magánéletét, és bár néhányszor felröppent a hír, hogy ismét randizgat, sosem beszélt egyik lovagjáról sem. Majd jött Nagy Tamás, Zsófi főnöke, akivel hosszú idő után először újra kiállt a nyilvánosság elé, igaz, már sokkal óvatosabban beszélt magánéletéről, mint korábban. Közös fotókkal ugyan nem sormintázta ki az üzenőfalát, ám különböző idézetekkel egyértelmű utalásokat tett boldogságára. „Csak az számít, amit érzel, nem az, amit mások mondanak!”tett közzé kedveséről egy fotót, ezzel utalt a köztük lévő 22 év korkülönbségre, ami miatt sokan nem jósoltak hosszú időt a románcnak. Pedig a Hajdú család tiszteletbeli tagját még a producer gyermekei is elfogadták, ám ennek a kapcsolatnak is vége lett néhány hónap elteltével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top