Sztárok

Így még tuti nem láttad a Kardashian famíliát – fotók

Vedd a világ két legmegosztóbb valóságshow-s családját, adj hozzá egy kis halloweent, és máris kész a legröhejesebb és leglátványosabb családi fotó.

Kardashianéknak, az örmény származású, amerikai famíliának van saját tévéműsora, de miért is ne lenne, hiszen a 2003-ban elhunyt családfő védte O. J. Simpsont. Az ő volt neje, Kris Jenner – Kardashian mama – tartja össze a családot, beleértve mind a hat gyereket és három sógort.

A másik famíliának is van saját tévéműsora, bár ők nem hollywoodi kristálypalotában élnek, hanem egy puritán házban, a vasúti töltés mellett. Amíg a Kardashian lányok az MTV-gálára készülődnek, addig a nyolcéves Honey Boo Boo és három testvére a redneck olimpián vesz részt, ahol együtt fürdenek a disznókkal.

Eddig igencsak kevés közös volt ebben a két híres, ám produktum nélküli családban. Azonban idén halloweenkor minden megváltozott, mivel a gyerekszépségversenyek koronázatlan királynője, Honey Boo Boo és népes rokonsága a Kardashianék bőrébe bújt. Az átváltozás olyannyira röhejesre jóra sikerült, hogy még maga Kris Jenner is mesésnek nevezte. Csodáld meg te is ezeket a páratlan fotókat!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top