Sztárok

Helikopterrel érkezett lánya születéséhez Berki Krisztián

Berki Krisztián nem akart ott lenni a szülőszobában, aztán mégis ott találta magát.

Megszületett Berki Krisztián kislánya. Születéséhez helikopterrel érkezett Berki, sőt ellenérzéseit is legyőzte, és Pamela mellett volt a szülőszobában – írja a Bors. “Mivel csak november elejére vártuk Natasát, elmentem a barátaimmal síelni. Amikor megkaptam a hírt, hogy Pamela vajúdik, azonnal cselekednem kellett. Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem vagyok ott a szülésnél. Amikor beértem a kórházba, egy pillanat alatt minden megváltozott. Amint megláttam Pamelát, tudtam, ott a helyem mellette. A szülés roppant felemelő érzés volt, de majd’ megszakadt a szívem, hogy szenvedni látom a szerelmem” – mesélte a büszke apuka, aki könnyek közt vette először kezébe újszülött kislányát. Pamela kilenc órán át vajúdott, ezért végül az orvosok a császármetszés mellett döntöttek. “Amikor Natasa megszületett, tizenöt-húsz percet kettesben tölthettem vele, míg az anyukáját ápolták az orvosok. Be kell vallanom, sírtam. Sosem éreztem ehhez hasonlót” – mesélte Berki Krisztián.

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top