Sztárok

Prostituáltnak állítják be Tornóczky Anitát

Egy nálunk élő külföldiek szerkesztette angol honlap véleménye szerint Tornóczky Anita úgy öltözködik és viselkedik, mint egy prostituált - írja a Bors.

Egy utazási magazin olvasói szerint Budapest a világ második legjobb városa. Ezt az eredményt egy itt élő angolok által szerkesztett oldal ironikusan kommentálja – olvasható a Borsban. “Rengeteg a vonzó és művelt nő, aki azonban merészen öltözködik, és úgy viselkedik, mint egy prostituált, köztük az egykori miniszterelnök mostohalánya” – olvasható a honlapon, ahol egy képet is közölnek Tornóczky Anitáról. “Sok rossz tulajdonságom van, amit meg lehetne említeni, de azt, hogy közönséges lennék, biztosan nem. Felháborít, hogy a kép történetének ismerete nélkül ilyet írnak rólam. Nem hiszem, hogy egy prosti így öltözik, és ilyen ruhát visel… A cikk szerzője feltehetően személyes élményhalmazból táplálkozott, de ok nélkül személyeskedett” – mondta Tornóczky Anita. A lap szerette volna megkérdezni az internetes oldal vezetőjét, de nem sikerült elérni.

Prostituáltnak állítják be Tornóczky Anitát

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top