Sztárok

Londonban bújt el a Szulejmán főszereplője és családja

Ráfért a Szulejmán főszereplőjére egy meghitt családi program, távol a rajongóktól. Igaz, még Londonban sem sikerült elbújnia.

Bármit is lehetett hallani az elmúlt egy évben Halit Ergenc és Bergüzar Korel házasságáról, úgy tűnik, hogy most teljes az összhang. Nemrégiben a színésznő kellemes hangulatú képeket töltött fel a londoni utazásról, ahová a fiukkal, Alival mentek. Bár többnyire a brit fővárosról tett fel képet, Halit nejének fotósorozata mégis romantikus hangulatról árulkodik. A londoni képek között akad egy olyan is, amelyen Halit és Bergüzar egymás kezét fogja, ezért pedig a színészházaspár rengeteg kedves megjegyzést kapott a rajongóktól.

A Szulejmán főszereplője azonban nemcsak így mutatja ki, mennyit ér neki a felesége. Egy Ergencről megjelent cikk szerint 4000 török lírát, vagyis nagyjából 440 ezer forintnyi összeget költött el fiának és feleségének szánt ajándékokra. A nagy „shoppingolás” közben lefotózták a népszerű sorozat sztárját, és a vásárlásról szóló rövidke írást végül maga a Halit Ergenc is kitette a Facebook oldalára. Hiába, nincs mit szégyellnie azon, hogy az egyik legjobban kereső színész a hazájában, hála a lassan Ázsiát is meghódító Szulejmánnak.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top