Sztárok

Temetőkben tart koncertet Tóth Vera

Három fővárosi temetőben is koncertezik Tóth Vera.

Egy háromnapos ünnepi rendezvénysorozat keretében koncertezik Tóth Vera. A fellépések helyszíne pedig három fővárosi temető, amire az énekesnő nagyon készül – írja a Bors. “Egy háromnapos rendezvényen a zongoristám kíséretében lépek fel temetőkben. Ez a megemlékezésről szól, arról, hogy lerójuk tiszteletünket szeretteink emléke előtt… Szeretem azokat az ünnepeket, amelyek kollektív érzelmekről szólnak. Mindennap lehet emlékezni, imádkozni és gyertyát gyújtani, de az tud igazán megható lenni, ha az egész világ megmozdul” – mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy őt mindig is foglalkoztatta a halál filozófiája. “A halál nemcsak a végről szól, hanem egy új kezdetről is… Szerintem a halál adja meg az élet értelmét, az élet pedig a halálét” – mondta Tóth Vera.

Temetőkben tart koncertet Tóth Vera

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top