Sztárok

Transzvesztitaként dolgozott külföldön a TV2 sztárja

Csak szűk baráti köre tudott arról, hogy Lakatos Márk női ruhában lépett fel évekkel ezelőtt Madridban.
A(z) “Te dolgoztál már külföldön?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

A híres stylist a közösségi oldalán kitett poszttal hívta fel magára a figyelmet. Reykjavík polgármesteréről közölt egy fotót, ahol a politikus sminkelve és női ruhában látható – írja a Bors. “Vagánynak tartom, hogy egy nagy hatalmú politikus így kívánja felhívni a figyelmet a másság elfogadására… Nincs nagyobb ajándék az élettől, mint a szabad gondolkodás” – mondta Lakatos Márk, akiről kevesen tudják, hogy amikor egy évig Madridban tanult, éjszakai bárokban is fellépett, női ruhában. “Egyszer csak ott találtam magam a pezsgő madridi éjszakában… Ez az időszak életem egyik legszínesebb része volt, itt próbáltam ki először, hogy milyen női ruhába bújva ellenkező neművé átlényegülni. Fantasztikus kaland volt!… Nem titok, hogy ezért gázsit is kaptam, ami jól jött az ösztöndíjam mellé” – mesélte élményeit a stylist.

Transzvesztitaként dolgozott külföldön a TV2 sztárja

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top