Sztárok

Friss: íme a hivatalos fotók György herceg keresztelőjéről

Közzétették a Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfiának keresztelője után készült hivatalos családi fotókat.
Láttad már a ceremónián készült képeket, és a videót? Nézd meg, itt!

A szerdán megtartott keresztelő után, csütörtökön este négy hivatalos fotót is közzétettek György hercegről és családjáról. Természetesen a három hónapos legény mosolyogva látható szüleivel, de készült kép például II. Erzsébet, Károly herceg, Vilmos herceg és György herceg négyeséről is. Ez az első eset, hogy a jelenlegi uralkodó és a trónra várakozó három örökös egy képen szerepel. Ugyanakkor az eset nem egyedi. 1894-ben szinte megszólalásig hasonló fotó készült az idős Viktória királynőről és az akkori három trónörökösről Edward Albert herceg keresztelőjén.
“Minden nagyon vidám volt és mindenki boldog” – mondta a palota egyik alkalmazottja a People magazinnak. A keresztelő után egy nappal Katalin már egy jótékonysági rendezvényen vett részt, ahol kisfiáról is beszélt. “György igazából nagyon jól viselte a keresztelőt. Szerencsések vagyunk, mert nem mindig ilyen nyugodt” – árulta el a büszke anyuka.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top