Sztárok

Ezért nem hagyja el Cristofelt kedvese

Percekig bámultuk bambán a képernyőt Cristofel és barátnője, Vivien csütörtöki Fókusz-interjúja után. Röviden: a fiút visszafogadta kedvese, aki szerint "nem volt olyan durva a helyzet". Cristofel pedig azt bizonygatja, hogy nem is a taxiban ütött ököllel, hanem a hálóban. Ez mégis ki szerint normális?

Pár héttel ez előtt Vivien a Blikknek beszélt arról, hogy a valóságshow-szereplő megverte egy buli után. Feljelentést nem tett, de a kórházba elment. Mára azonban megbocsátott a fiúnak. A miértet azóta is sokan kérdezik. Vivien ingatag lábakon álló érveket sorolt fel a megbocsátás mellett. Úgy festett az interjúban, mint akinek soha senki nem magyarázta el, hogy egy kiegyensúlyozott párkapcsolat nem így működik. Pedig édesanyja és barátai is arra biztatták: lépjen ki ebből a kapcsolatból. Ő mégis a 20 éves kubai macsó támogatása mellett döntött. De könyörgünk, elég lehet a vak szerelem ahhoz, hogy egy pár tovább „kínozza” egymást?

Nézzétek meg a Fókusz interjúját, aztán döntsétek el, hogy mi játszódik le ennek a párosnak a fejében. Utána pedig, ha szeretnétek, véleményezzétek az ütést, a visszafogadást és azt, ahogy a nyilvánosság előtt beszéltek a történtekről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top