Sztárok

Győzike kibukott Szepesi Nikire

Szepesi Niki rászólt Győzikére, ő erre megsértődött.
A(z) “Szerinted jogosan akadt ki Győzike?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Győzike egyszerűen elsétált a Hal a tortán című műsor forgatásáról, miután Szepesi Niki rászólt, hogy leette az asztalterítőt, majd felvilágosította, hogy vendégségben viselkedni illik. A showman reakciója a többi vendéget is meglepte – írja a Blikk. “Ha valakit vendégségbe hívok, nem ordítok vele, és nem mondom azt, hogy mit csináljon! Tiszta szívemből mondom, hogy együk meg az édességet, és lépjünk le” – mondta Győzike. “Tudod, mit fogsz látni Nikolett? Azt, hogy felállok, és hazamegyek! Ezt halál komolyan mondom! Mindenkit szeretettel várok hozzám holnap, de én most elmegyek! Klausmann ugyanazt csinálta, mint én, rá nem szóltál, úgyhogy köszönöm, hogy itt lehettem, de nekem is van tűrőhatárom!” – folytatta a showman, majd távozott a helyszínről.

Győzike kibukott Szepesi Nikire

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top