Sztárok

Botrányba fulladt a SuperTV2 műsora

Kínos közjátékkal zárul a csütörtök esti Hal a tortán, miután Gáspár Győző besokall Szepesi Niki üvöltözésétől. Gáspár Laci tesz pontot a vita végére.

Csütörtök este Szepesi kikérem magamnak, nem vagyok celebNiki látja vendégül a SuperTV2 Hal a tortán című műsorának szereplőit. Számítani lehetett rá, hogy  a magánéletét botránykönyvben kiteregető úszónő vacsorája nem lesz zökkenőmentes, miután Gáspár Lacinál már kiverte a biztosítékot, amikor közölte: ő csak szívószállal hajlandó inni, mert fél a fertőzésektől. “Nagyon mocskosan eszel, tisztára mint egy gyerek, tiszta morzsa minden”kezdte szapulni Gáspár Győzőt az asztalnál Szepesi, majd egész este alázta vacsoravendégét, aki végül annyira besokallt, hogy hazaviharzott. Niki értetlenkedve fogadta a kirohanást, de Gáspár Laci védelmébe vette unokatestvérét. “Hogyha majd te is olyan helyzetben leszel, hogy ezt kapod valahol, ahova vendégségbe mentél, majd el tudod dönteni, hogy te mit éreztél volna. De tényleg. Egyszer rászóltál, az oké. Tudom, hogy milyen, mindent felnagyít, szereti a balhét, a botrányt. Én tudom, hogy milyen ember. Kicsit most érzékenyebb volt” – vetette oda a vendéglátónak az énekes.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top