Sztárok

Pikali Gerda: “Nem szerettem el a családjától Rékasi Károlyt”

Válásáról és Rékasi Károllyal való kapcsolatáról vallott Pikali Gerda.

A Blikknek adott interjút Pikali Gerda, és elárulta, hogy hosszú idő után újra boldog. „Először is leszögezem: nem vagyok nőstény ördög! Nem ugrottam rá Károlyra, nem hálóztam be, és nem arról van szó, hogy elszerettem a családjától! Sokáig valóban csak kollégák voltunk, akik a próba szüneteiben beszélgetnek. Kiderült azonban, hogy egyikünk házassága sem idilli már régen, két megtört embert segített a sors ahhoz, hogy társakká váljanak… Mégis fékezett sokáig, hogy családos ember, ám az érzelmek mindkettőnknél elsöpörték a kételyeket. Károly az a férfi, akire mindig is vártam, az ajándék azért a sok rosszért, ami életemben ért” – mesélte Pikali Gerda. Azt is elárulta, hogy hamarosan a bíróság dönt arról, hogyan nevelik tovább volt férjével közös gyermekeiket. Arra a kérdésre, hogy Rékasi Károllyal hogy jönnek ki a gyerekek, a színésznő így válaszolt: „Elfogadták őt. Ugyanakkor természetesen mindent megteszek azért, hogy a szüleiket egyformán szeressék, ne sérüljön az apaképük, és helyreálljon az a lelki béke, amikor még csak egyszerű család voltunk.”

Így mesél Rékasi Károllyal való kapcsolatáról Pikali Gerda

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top