Sztárok

Nagyot zakózott élő adásban a híradó munkatársa – videó

Az egyik amerikai híradó háttérmunkatársa esett a díszletbe élő adásban. Míg a műsorvezető a legfrissebb témáról beszélt, egyik segítője megbotlott, és bezuhant a stúdióba.

„Szeretem, hogy a mindennapjaim kiszámíthatatlanok, ez az, amiért a tévében dolgozom“-  írta korábban a blogján az amerikai KRQE  csatorna műsorvezetője, Jessica Garate. De arra talán ő sem gondolt, hogy egyszer egy munkatársa beesik a díszletbe, miközben ő olvassa a híreket. A profi műsorvezető nem ijedt meg a helyzettől, szemrebbenés nélkül folytatta munkáját, míg a munkatárs igyekezett kimászni a képből. Természetesen a baki azonnal körbejárta a világot, a Youtube-on már 10 ezer feletti nézettséget hozott a műsornak és a balszerencsés munkatársnak.

Jessica kolléganőjére nem saját munkatársa “támadt rá”, hanem egy macska. Nicole DiDonato a videó elején még mit sem sejtve teszi a dolgát, aztán egyszer csak egy szürke cica ugrik a hátára. Isten tudja, mit akart – talán csak egy kis szeretetet.

Híradós bakiért nem kell az Egyesült Államokig utaznunk. Idén nyáron Várkonyi Andrea fejére szállt rá egy hatalmas légy adás közben. „És ma bekövetkezett, ami minden műsorvezető rémálma! Ha nagyon akartok nevetni, nézzétek meg ezt a videót! Az egyetlen szerencsém, hogy nem vettem észre, utána viszont iszonyatosan nevettünk!” – írta akkor közösségi oldalára  Várkonyi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top