Sztárok

Bozsek Márk: “vannak egyéjszakás kalandjaim”

Az X-Faktor döntőse jelenleg is szingli - pedig jelentkezőkből nincs hiány. Akkor mégis miért? És valójában miért jelentkezett a tehetségkutatóba? Megannyi kérdés tőlünk, és megannyi válasz Bozsek Márktól.

Bozsek Márk: „vannak egyéjszakás kalandjaimSokszor mondják, hogy a híres szülők gyermekei nincsenek könnyű helyzetben, hiszen – tehetség ide vagy oda – egy idő után óhatatlanul is a felmenőikhez hasonlítják őket. Mindezek ellenére mégsem ők, hanem azok vannak a legnehezebb helyzetben, akiknek nem sztárszüleik árnyékából kell kilépniük, hanem önmagukéból – mint Bozsek Márknak.

„Az emberek végre tudják a rendes nevem”

A sorozatszínészt a Barátok közt „kicsi Szabijaként” már szinte az egész ország ismeri – így ő, azzal, hogy jelentkezett az idei X-Faktorba dupla terhet vett a nyakába. Az élő-showba jutott színész-énekesnek ugyanis nemcsak arról kell meggyőznie a mentorokat és legfőképp a nézőket, hogy igenis van helye a színpadon, hanem arról is, hogy több ő, mint a Rózsa kávéház sármos pincérfiúja. „Régóta vágytam arra, hogy az emberek a zenész énemet is lássák, és tíz emberből ne nyolc, hanem mondjuk, csak öt Szabizzon le az utcán. Félreértés ne essék, imádom a Barátok köztöt, de annyira jó érzés, amikor úgy állítanak meg, hogy: „Hello Márk!”. Olyankor mindig arra gondolok, hogy: ez az ember végre tudja a rendes nevemet!” – meséli Márk. Közben azt is elárulta: az élő-showk kezdete előtt nagy félsz volt benne, mégpedig amiatt, hogy vajon sikerül-e majd összehangolnia az énekpróbákat és a forgatásokat. Eddig úgy tűnik, sima ügy – mondta, megnyugtatva ezzel mindenkit, aki esetleg az egészségéért aggódott.

„A túlsminkelt lányok másnak mutatják magukat”

Habár Márk valóban kissé kimerült, az utóbbi néhány napban mégsem a fizikai-lelki állapota, hanem a szerelmi élete került terítékre – történetesen az, hogy az egyik 25 pluszos versenyzővel, Danics Dórával szemmel láthatóan igencsak egy húron pendülnek. Az aggódó tini- és egyetemista lányok azonban fellélegezhetnek: Márk és Dóri csak barátok. „A legutóbbi kapcsolatom nem túl szépen ért véget; talán ez az oka annak, hogy az utóbbi másfél évben tudatosan nem kerestem barátnőt. Persze voltak próbálkozások, de egész egyszerűen az van, hogy nem találtam mostanában olyan lányt, akire azt mondtam volna, hogy: oké, próbáljuk meg” – magyarázza Márk. Tudja, hogy közhely, de most, az X-Faktor és a Barátok közt mellett végképp nem lenne ideje normális párkapcsolatra – teszi még hozzá. „Nem vagyok az a típusú pasi, akinek minden másnap új lány van az ágyában, de mégiscsak férfiember vagyok. Vannak egy éjszakás kalandjaim, előfordul  ilyesmi” – mondja őszintén Márk, akinek természetesen van nőideálja. „Egy nő legyen természetes, igényes, ápolt, de ne legyen túlsminkelve, mert az számomra azt jelenti, hogy másnak akar látszani, mint amilyen. És még fontos a jó kisugárzás – az, hogy jó érzés legyen ránézni.”

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top