Sztárok

Balhékba torkollott az X-Faktor

Egymásnak feszültek a szombati adásban az X-Faktor mentorai.

Balhékba torkollt az X-FaktorÚgy tűnik, megkezdődött az igazi verseny az X-Faktorban. A szombati adásban többször is konfrontálódtak egymással a mentorok, mostanra már elkötelezett támogatóként védik mentoráltjaikat.
A Fat Phoenix produkciója után Geszti Péter megállapította, hogy ez inkább baráti összetartozás, mint igazi előadás, és amit a fiúk csinálnak, az inkább egy romkocsmában állná meg a helyét. Alföldi különösen az összhatást nehezményezte: “attól, hogy szomorú zene szól, még nem kell gyertyát hozni a színpadra” – mondta. Szikora Robi a versenyzők védelmére kelt és azt, mondta, a Fat Phoenix emelkedik, mentortársai azonban egyöntetűen vágták rá, hogy ez csak szerinte van így.
Megosztotta a mentorok véleményét Szabó Ádám előadása is. A Csillag születikből megismert énekes a legendás Álomarcú lány című dalt választotta, amit ugyan gyönyörűen el is énekelt, de hiába hatódott könnyekig mentora, Tóth Gabi, a többi mentor hiányolta a valódi, mély érzelmeket. “A hangerő nem mindig az érzelem mélységével egyenlő. Korral az ember rájön. Én imádom a Gabit és hiszek neki. Magának is hiszek. De az érzés valami miatt ott marad, benn. Hangban megjelenik, de szemben, érzésben és kémiában bent marad. Ezt kéne megnézni, hogy mi lehet ennek az oka” – foglalta össze aggályait Alföldi Róbert.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top