Sztárok

Végrehajtók csaptak le Kozsóra

Kozsó üzletrészét végrehajtók foglalták le. A követelés okát egyelőre nem lehet tudni.

Végrehajtók csaptak le KozsóraKozsónak komoly gonddal kell szembenéznie: üzletrészét végrehajtók foglalták el, írja a Blikk. A végrehajtás egy olyan üzletrészt érint, melyet az énekes tavaly nyáron alapított édesanyjával, a cég pedig kölcsönzéssel, bérbeadással, üzemeltetéssel foglalkozik.
A korábban anyagi problémákkal küzdő Kozsó egy korábbi cégét már törölték a cégjegyzékből adótartozás miatt, új üzlete azonban még meglepően friss a váratlan eseményhez. A Blikk kérdésére Kozsó nem válaszolt, de a lap által megkérdezett ügyvéd elmondta, hogy valószínűleg korábbi tartozásból eredhet a döntés. “Az üzletrész a magánszemély tulajdonát jelenti. Ez ugyanúgy a végrehajtás tárgyát képezheti, mint bármely más ingó vagy ingatlan, ha van értéke. Szerintem korábbi ügyekkel függhet össze az eljárás, mert ilyen rövid idő alatt már csak az átfutási idő miatt sem történhet egy cég életében olyasmi, ami indokolttá tenné a vagyoni részesedés lefoglalását” – fejtette ki a jogász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top