Sztárok

Pucérra vetkőztette pasiját a TV2 sztárja

Élő adásban vetkőztette pucérra és pofozta meg szerelmét a TV2 sztárja.

Pucérra vetkőztette pasiját a TV2 sztárjaNika a Sztárban Sztár adásában Pink bőrébe bújt. “Nagyon visszafogott lány vagyok – mesélte magáról. Majd hozzátette: – azért jó rosszalkodni egy kicsit.
Nehéz feladattal kellett megbirkóznia, hiszen alapvetően konfliktuskerülő, Pink előadásmódja pedig távolról sem nevezhető visszafogottnak.
Ahogy azt már a műsortól megszoktuk, nemcsak hangban és öltözékben, de színpadképben is törekednek a versenyzők arra, hogy a leginkább eredetivel egyező összhatást keltsenek, a zsűrit pedig minél jobban elvarázsolják.
Nika szerelme a Megasztár ötödik szériájának résztvevőjeként válhatott ismerőssé a nézők számára, most azonban új szerepben mutatkozott be. Nika előadása alatt ugyanis a színpadon bukkant fel, az énekesnő pedig nem bánt vele kesztyűs kézzel. A fiú egy szál alsónadrágban, az ágyhoz kötözve tűrte az énekesnő pofonját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top