Sztárok

Vasárnap visszatér a képernyőre Ördög Nóra

Vasárnap újra a képernyőn Ördög Nóra! Sebestyén Balázsék meghívásának tesz eleget a Vundersön és Zuperszexi második adásában, és meglepetéssel is készül.

A Vundersön és Zuperszexi múlt heti debütálása óta Sebestyén Balázs és Vadon Jani kapott hideget-meleget. Rengeteg támadás érte a két műsorvezetőt, és mindenki árgus szemekkel figyeli, a számos kritika milyen hatással lesz a második adásra. Az RTL Klub igyekszik biztosra menni, ezért egyik csodafegyverét, az éppen szülési szabadságon lévő Ördög Nórát veti be vasárnap. “Azt gondolom, menő dolog részt venni egy ilyen műsorban. Úgyhogy nem gondolkodtam túl sokat, azonnal igent mondtam erre a felkérésre” – mondta a 32 éves kismama a Reflektor riporterének. Nórit a készítők még arra is rávettek, hogy az adás kedvéért átverjen egy bébiszittert. “Nagyon jól éreztem magam ezen a forgatáson, sikerült talán egy olyan arcomat megmutatnom, ami váratlan az embereknek. Bírom az ilyet, amikor kicsit ki lehet törni a megszokott keretekből. Ez is én vagyok, ezt büszkén vállalom, ezért különösen örülök neki, hogy benne voltam ebben a kis átverésben” – tette hozzá a korábban színi társulatban is szerepelt műsorvezető, akinek lassan hat hónapos kislányára édesapja fog otthon vigyázni a felvétel alatt.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top