Sztárok

Vége: búcsúzik a Glee sorozat

Ryan Murphy producer bejelentette, hogy a 6. évad után nem lesz több része a Glee sorozatnak.

Ryan Muprhy egy héttel ezelőtt még bizakodóan nyilatkozott a Glee folytatásáról, csütörtökön  azonban bejelentette, hogy a jövő ősszel kezdődő évad (vagyis a hatodik – a szerk.) lesz az utolsó. Ideje tehát, hogy a 30 évesen 18 éves gimiseket alakító színészek készüljenek az érettségire. Erre számítani lehetett az után, hogy nyáron túladagolásban meghalt a Glee egyik főszereplője.

Murphy elmondta, hogy Cory Monteith tragikus halála után teljesen újra kell gondolnia a show befejezését, amit már a legelső évadban biztosan tudott. “Mindig is tudtam, hogy a Glee utolsó évadát Rachel és Finn szerelemi történetének szeretném szentelni. Tökéletesen megtervezett szép befejezést akartam a karakterüknek. A fejemben már összeállt a teljes kép” – mondta Muprhy. Csakhogy Monteith alakította a sorozatban Finnt, és halálával a karaktertől is elbúcsúztak a készítők.

“Magamban már elterveztem, mi lesz az utolsó Glee jelenet, amiben Coryt láthatjuk. A fejemben már megvolt Finn és Rachel utolsó beszélgetése. Amikor Cory hirtelen elhunyt, azzal is szembe kellett néznem, hogy nem tudom befejezni kettejük történetét. Vagyis egy teljesen új végső befejezést kell kitalálnom a Glee-nek”– zárta le a producer.

Hogy hogyan búcsúztatták a sorozat szereplői elhunyt barátjukat, azt itt nézheted meg.

Vége: búcsúzik a Glee sorozat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top