Sztárok

Ő Bereczki Zoltán új kedvese?

Hamar megtalálta a közös hangot Bereczki Zoltán a színésznővel.

Nemrég hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra is Bereczki Zoltán válását. A Blikk információi szerint Bereczki Zoltán máris talált magának új társat, aki nem más, mint Pokorny Lia. A pletykák szerint a kettejük közti kapcsolat több mint kollegiális. “Válásom óta valóban szabadabb “vegyiértékekkel”, gondolatokkal élem az életemet. Egy ilyen hosszú házasságot nem lehet hamar elfelejteni, de lassan már jól érzem magam szabad emberként. Olyan irányba tart az életem, amilyenbe egy elvált embernek, akinek gyereke van, haladnia kell. Nagyon jó kapcsolatban vagyok Dórival, ez volt a célunk, és sikerült is így alakítani az életünket” – mondta Bereczki, akinél a lap munkatársa rákérdezett arra is, milyen kapcsolat fűzi Pokorny Liához. “Igen, több van közöttünk a kollegialitásnál. Méghozzá ez az érzés viszonylag rövid idő alatt alakult ki. Tavaly játszottunk együtt először az Illatszertárban, azóta nagyon bensőséges kapcsolat lett a miénk… Pont abban a fázisban voltam, amikor nagyon jólesett, hogy meghallgatott, tanácsaival segített” – mondta a színész.

Ő Bereczki Zoltán új kedvese?

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top