Sztárok

II. Erzsébet megorrolt Katalin hercegné húgára

II. Erzsébet sosem szerette, ha családjából bárki is a bulvárlapok címlapján szerepel. Pippa Middleton kijelentése ezért okoz kellemetlen perceket a királynőnek.

Nemcsak, hogy a királyi páholyba ültette újdonsült rokonait koronázásának hatvanadik évfordulóján, most unokája és dédunokája kedvéért még arra is hajlandó II. Erzsébet, hogy sandgringhami birtokán lássa vendégül a Middleton famíliát a karácsonyi ünnepek alatt. Ez igazán megtisztelő a királynőtől, hiszen rendszerint a legszűkebb családi körben ülik meg az ünnepeket. Az is vitathatatlan, hogy az uralkodó erején felül próbál arisztokratát faragni Katalin hercegné famíliájából. Ám Pippa Middleton legújabb kijelentése komoly fejtörést okoz neki. Katalin hercegné húga a Telegprahnak adott interjújában hintette el, hogy szívesen szerepelne a Szombat esti láz című műsor brit megfelelőjébe. “Hihetetlenül inspirálólag hatnak rám a flamenco-óráim. Most épp a meringuet és a csacsacsát tanulom, na meg persze azt az emelést, amit Baby és Johnny is csináltak a Dirty Dancingben. Nem árt a gyakorlás, ha esetleg felkérnének a Stictly come dancingbe. Azt nagyon élvezném” – mondta Pippa. Csakhogy II. Erzsébet nem szereti, ha a családból bárki a tévében mutogatja magát. Arról nem is beszélve, hogy Pippa a jövendő brit királyné testvére, akinek nem illő miniben táncolgatni több millió néző előtt.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top