Sztárok

Bridget Jones: Fielding feltámasztja Mark Darcy-t

Bár néhány napja a könyv írója bejelentette, hogy Mark Darcy meghal a harmadik kötetben, most úgy tűnik, mégsem kell végleg elbúcsúznunk Bridget urától.

Bridget Jones: az író feltámasztja Mark Darcy-tA Sunday Times szeptember 30-án közölt egy részletet a Bridget Jones harmadik részéből, melyből kiderült, hogy a főszereplő megözvegyült. Rajongók ezrei háborodtak fel Helen Fielding húzásán. Most azonban úgy tűnik, még nincs minden veszve…

Fielding a legfrissebb interjúban arra utalt, hogy Darcy visszatérhet a halálból. “Minden lehetséges. Emlékezzünk csak a legutóbbi 007-es mozira, amikor James Bond eljátszotta a saját halálát. Vagy a Kill Bill második részére, amikor Uma Thurman karakterét eltemették, ő mégis kijutott a koporsóból. Ezek mind jó ötletek, érdemes figyelni” – mondta sejtelmesen a Bridget Jones írója, majd hozzátette, hogy élete egyik legfurcsább beszélgetése volt, amikor a filmben Darcy-t alakító színésznek (Colin Firth) elmondta: Mark Darcy meg fog halni. “Mindketten nagyon idegesek, feszültek voltunk. Aztán felnevettünk…”

Tény, hogy a harmadik részben Bridget megtudja, hogy ügyvéd férje meghalt, amikor egy külföldi kiküldetésen a páncélozott járműve aknára hajtott. Semmit nem tudunk meg azonban Mark temetéséről vagy arról, hogy megtalálják-e a holttestét. Ez pedig indokol egy negyedik részt, és a pénztárgép már csilingel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top