Sztárok

Sztárban sztár: felismerhetetlen lett Szandi – galéria

Cserháti Zsuzsa bőrébe bújt Szandi a Sztárban sztár első adásában. Dalát még Liptai Claudia is megkönnyezte, és akkor a kísérteties átváltozásról még nem is beszéltünk.
Nézd meg az összes énekes átalakulását - galéria
Nézd meg az összes énekes
átalakulását! – galéria

Szandi Cserhát Zsuzsától adta elő a Hamu és gyémánt című dalt pénteken este. Azonban a TV2 új műsorában nem elég pusztán a jó hang, az énekeseknek úgy is kell kinézniük, mint a dal eredeti előadója. Így amikor a sötét stúdióban, a Cserhátinak maszkírozott Szandi kisétált a reflektorfénybe, szinte mindenki meghatódott. Amikor pedig énekelni kezdett, a zsűri soraiban ülő Liptai Claudia szeméből elkezdtek potyogni a könnyek.
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy Csókolom az anyukám, és tíz pontot adok”– mondta a meghatódott Claudia Szandi előadásának végén.
A műsortól egyébként Delhusa Gjon búcsúzott, aki arra a kérdésre, hogyan érezte magát, csak annyit válaszolt, hogy “egy jó kis fellépés volt”. Természetesen távozása ellenére, továbbra is a “magyar könnyűzenei élet főméltóságaként” tartjuk számon Delhusát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top