Sztárok

Szívszorító: így búcsúztak elhunyt társuktól a fiatal színészek – videó

A Glee sorozat nyáron elhunyt 31 éves színészét egykori kollégái búcsúztatták a sorozat legfrissebb részében.

Szívszorító: egy búcsúztak elhunyt társuktól a fiatal színészekValószínűleg még az is megkönnyezte a sorozat legfrissebb, 44 perces epizódját, aki nem feltétlenül szereti a Glee-t. Cory Monteith július 13-án hunyt el Vancouverben. Kollégai szerint “kettős életet élt”. Amikor Los Angelesben volt, keményen dolgozott, szerető barát és hűséges társ volt. “Nyoma sem volt a függőségének” – mondta Jane Lynch színésznő. Amikor azonban Cory hazautazott szülővárosába, belevetette magát a partikba, halálát heroin- és alkohol-túladagolás okozta.

A színészek a csütörtöki epizódban búcsúztak el társuktól, Corytól és az általa megformált Finn karakterétől. A sorozatban nem tértek ki a halál okára, a nézők három héttel “Finn Hudson” halála után kapcsolódnak be a történetbe. A stáb hat igazán érzelmes előadással készült a búcsúra, és visszatértek a régi szereplők, Amber Riley, Mark Salling, Naya Rivera és Harry Slum Jr is. A legmeghatóbb dalt kétségkívül Lea Michele adta elő – ő volt Montheith barátnője, nemcsak a sorozatban, hanem az életben is. “Végigzokogta a felvételt. Ezek nem Rachel, hanem Lea könnyei voltak” – mondta Ryan Murphy producer a The Hollywood Reporternek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top