Sztárok

Hatalmas a nyomás a Barátok közt sztárján

Egyszerre két helyen is bizonyítania kell.

A Barátok közt forgatásán és az X-Faktor színpadán is helyt kell állnia Bozsek Márknak, aki egyik helyről szalad a másikra – írja a Blikk. “Amióta beindult az élő műsorok próbája, nem nagyon álltam meg, hiszen a Barátok köztben ugyanúgy forgatok tovább, mint eddig” – mesélte Márk, akinek a feszített tempóban alvásra sincs nagyon ideje. A Barátok közt Fekete Szabolcsa azt is elárulta, hogy tart a szombat estétől. “Eddig sosem léptem úgy közönség elé énekesként, hogy ne lett volna mögöttem egy zenekar, vagy legalább a kezemben egy gitár. Most semmi másba nem kapaszkodhatok, mint a mikrofonba. Tényleg tartok a szombat estétől, főleg hogy most már véget kell vetnem a biztonsági játéknak, és valami nagyon meglepőt kell produkálnom” – mesélte.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top