Sztárok

Máris fúrják az X-faktorost

Sokan nem értik, miért egy olyan énekest juttatott tovább Tóth Gabi, akinek már megvolt a lehetősége, hogy bizonyítson.

Támadások középpontjában az X-Faktor döntőseBár Geszti Péter tartott inkább attól, hogy támadják majd, amiért a Barátok közt sztárját, Bozsek Márkot vitte magával, most mégis Tóth Gabit és énekesét állították pellengérre. Sokan ugyanis nem értik, miért egy olyan fiút engedett tovább a döntőbe a mentor, aki már egyszer bizonyíthatott a Csillag Születikben. “Szabó Ádám már kapott lehetőséget, és él is vele. Nem igazán kellett beválasztanod. Helyette Manó sokkal jobb volt, és ő is kapott volna lehetőséget. Így nem igazságos a döntésed” – írta az énekesnő rajongói oldalán az egyik kommentelő.

Gabi azonban – aki testvérét kérte fel, hogy segítse a döntéshozatalban – már a mentorházban megválaszolta a sokakat foglalkoztató kérdést. “Nagyon sokat törtem a fejem, hogy mi legyen, és hogy mit keresel itt egyáltalán, mert te már egyszer bizonyítottad, hogy egy nagyon muzikális fiú vagy, aki színpadra termett. Egyszer csak megjöttél az X-Faktorba, és kiderült, hogy nagyon jól énekelsz. Nagyon stabilan hoztad azt a formát, ami te vagy. De te már sínen vagy, neked már mindened

A(z) “Szerinted jól döntött Gabi, hogy Szabó Ádámot küldte a döntőbe?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

megvan, fellépni is voltál, ilyen szempontból van már rutinod. A hangszereddel nagyon jól bánsz, nagyon egyben vagy. Egyenletesen teljesítettél, de nem kiválóan. Megvannak az adottságaid, de a hangszered nélkül elveszett vagy a színpadon. Amit sajnálok. Ezen kell majd dolgozni” – mondta Gabi a harmonikás fiúnak, aki ezzel továbbjutott a döntőbe, míg Manó azért nem kapott lehetőséget, mert a szintén tehetségkutatóban feltűnt énekesnő úgy érezte, túl görcsösen próbál bizonyítani. 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top