Sztárok

Rékasi Károly közleménye: “Pikali Gerdához költöztem”

Rékasi Károly közleményben tudatta: elhagyta feleségét, és új szerelméhez, Pikali Gerdához költözött.

Rékasi Károly közleménye: Rékasi Károly és Détár Enikő májusban jelentették be, hogy 29 év után szétválnak útjaik. Ezután is többször megpróbálták rendbe hozni a házasságukat, erről árulkodtak azok a visegrádi hotelben készített fotók, amiken az egykori szerelmesek láthatók. Néhány nappal ezelőtt is közösen konferáltak egy rendezvényen, igaz, akkor a Fókusznak már igencsak ellentmondó nyilatkozatot adtak. Míg a színésznő arról beszélt, hogy szereti férjét, Rékasi már kollégaként említette Enikőt. A színész most közleményben tudatta, hogy új szerelméhez, Pikali Gerdához költözött, Détár Enikőnek köszöni azt a mérhetetlen türelmet, amit az elmúlt hónapokban tanúsított.

A Rékasi Károlytól  kapott nyilatkozatot változtatás nélkül közöljük:

“Alábbi, rövid nyilatkozatommal kívánok minden érdeklődést kielégíteni, egyúttal elébe menni minden további kérdésnek és találgatásnak, vagy ahogy oly gyakran és szívesen fogalmazzák: leleplezésnek.

Nyár végén kísérletet tettünk arra feleségemmel, Détár Enikővel, hogy kapcsolatunkat rendezzük. Hogy a január óta tartó,általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak.
Ez a kísérlet kudarcot vallott.

Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni.
Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem.
Tehát összefoglalva: eddigi kapcsolatomat fölszámolva, új kapcsolatban szeretném fölépíteni további életem.

Nincs szükség a továbbiakban rejtőzködő fotósokra, autós követésre, nevük elhallgatását kérő kedves informátorok közreműködésére. Nincs szükség találgatásokra, mert föltártam a valót.
Nem szeretnék a későbbiekben csalódást okozni az írott és az elektronikus sajtó képviselőinek, tehát tájékoztatom az érintetteket, hogy a magánéletemet illető kérdésekre a továbbiakban választ nem adok. Azt magánügyként kezelem, és nem szeretnék senkit annak részleteivel terhelni.
Egyúttal felhívom az illetékesek figyelmét, hogy a fiunkról bármikor készült fotók közléséhez a továbbiakban mindkét szülő együttes aláírása szükséges!”

Kérem a fent írtak elfogadását és tiszteletben tartását!

Rékasi Károly sk
2013. október 8.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top