Sztárok

Így reagált a vádakra Hajdú Péter és Tornóczky Anita

Tornóczky Anita is reagált Dömsödi Gábor kijelentéseire.

Hatalmas port kavart Dömsödi Gábor megjelenő könyvéből kiszivárgott részletek. A szerző azt állítja írásában, hogy Hajdú Péter Tornóczky Anita és Medgyessy Péter segítségével lett sikeres. A Borsnak nyilatkozott a két érintett. “Szánalmasnak tartom, hogy aki tíz évig belőlünk élt, és akinek annyit segítettünk, így hazudozik. Nem véletlen, hogy inkább állatokkal foglalkozom, azok legalább hálásak… Jogi szakértővel végignézzük a könyvet, és átgondoljuk, milyen lépéseket teszünk” – mondta Tornóczky Anita. Hajdú Péter is reagált a vádakra a lapnak: “Annak ellenére, hogy állandóan tőlem kér segítséget, most hátba szúrt. Szánalmas, hogy engem megrágalmazva az én nevemet felhasználva akar pénzt keresni.” A könyv írója, Dömsödi Gábor szerint Hajdúnak csak akkor kellene nyilatkoznia, miután elolvasta a könyvet, és azt is elmondta, nem fél Hajdú Pétertől. “Rettegek tőle, hiszen feketeöves. Rettegek mind fizikai, mind az intellektuális erejétől” – mondta Dömsödi. A könyvet kiadó cég képviselője a Borsnak elmondta, hogy az írásban nem szerepel semmi olyan, amiért pert nyerhetne Tornóczky Anita és Hajdú Péter.

Így reagált a vádakra Hajdú Péter és Tornóczky Anita

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top