Sztárok

Súlyos betegségben szenved az RTL Klub egykori sztárja

Az elmúlt időszakban sok megpróbáltatáson esett át a Csillag születik egykori táncosa.

“Alig egy évvel ezelőtt egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy petefészek-daganatom van. Kezdetben jó indulatú cisztának gondolták az orvosok, de nagyobb volt a baj. Másfél hónapja eltávolították a petefészkemből a daganatot, de a kemoterápiából csak egyet vállaltam, és szerintem ez mentette meg az életemet” – mesélte a Borsnak Gomes, akinek édesanyja ugyanebben a betegségben hunyt el. A táncoslány jelenleg tünetmentes, de biztonsági okokból egy nagy műtétsorozatra készül. “Nem volt könnyű döntés, de a helyes út, ha nem várom ki az öt évet, hiszen akkor már áttétek is keletkezhetnek. Januárban kés alá fekszem, és hagyom, hogy eltávolítsák a petefészkemet és a mellemből azokat a szöveteket, melyekben sejtszinten megtalálható a rák” – mondta Gomes, aki mindennek ellenére teljes erőbedobással dolgozik. A lapnak azt is elárulta, hogy Caramel decemberi koncertjének színpadi koreográfiájáért is ő felel majd.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Súlyos betegségben szenved az RTL Klub egykori sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top