Sztárok

Először jelent meg nyilvánosan fiatal kedvesével Liptai Claudia – galéria

Egy percre sem engedte el kedvese kezét Liptai Claudia, aki a Társasáték című magyar sorozat második évadának premier vetítésén mutatta meg Benjámint.

Másfél hónappal ezelőtt vállalta először ország-világ előtt 14 évvel fiatalabb kedvesét Liptai Claudia, akire nem jellemző, hogy szívesen nyilatkozna magánéletéről. A nagy bejelentés után rengeteg támadás érte a műsorvezetőt, aki azóta, visszabújva a csigaházba, nem beszélt sehol a friss kapcsolatról. Most azonban egy nyilvános rendezvényen, a Társasjáték című magyar sorozat második évadának premier vetítésén jelent meg Benjáminnal kéz a kézben. Claudián, aki hamarosan újra feltűnik a Jóban Rosszban című sorozatba, látszott, hogy majd kicsattan a boldogságtól, le sem lehetett törölni a mosolyt az arcáról. “Olyanok voltak, mint a kiskamaszok, el sem engedték egymás kezét” – árulta el a helyszínen járt kolléganőnk. A jelek szerint ők az újabb példa, hogy szerelem kortalan.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top