Sztárok

Szulák Andrea: “Minden falatra oda kell figyelnem”

Szulák Andreával beszélgettünk az egészséges életmódról, na és arról, hogy mi kislánya kedvenc sportja.

Szulák Andrea: Manapság szinte minden ember számára elengedhetetlen az egészséges életmód. Nem kell ám nagy dolgokra gondolni, már azzal is teszünk az egészségünk megőrzésének érdekében, ha lift helyett lépcsőzünk, és édesség helyett joghurtot “nassolunk”. Szulák Andrea azt mondja, ő is igyekszik odafigyelni az étkezésre, emellett pedig rengeteget mozog. “Sajnos nagyon hízékony vagyok, minden falatra oda kell figyelnem. Egyedül az működik, ha annyit eszem, amennyit le is tudok mozogni” – mondja a színész-énekesnő.

Sokan az evéssel, a nassolással vezetik le a stresszt, Andinak erre is van alternatív megoldása. “Jó zenéket kell hallgatni, és naponta legalább 15 percet egyedül kell lenni, és semmit nem csinálni közben. Így máris sokat tettünk azért, hogy nyugodtabbak legyünk” – folytatja Andrea, aki azt is elárulta, hogy kislánya Rozina, épp annyira imád mozogni, mint ő. “Szerencsére az iskolában számos lehetőséget kap a mozgásra, de jelenleg a görkori nála a menő!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top